Welkom op ons Reislog!
Hallo en welkom opons reislog!
Nog even en het is zo ver, op zaterdag 22 september gaat onze reis naar de Verenigde Staten dan echtbeginnen. Voor Tiny wordt dit, na een bezoek aan Florida in 1995,het tweede bezoek aan het land vande onbegrensde mogelijkheden. Voor Tamara en Marco wordt dit een vierde trip en een derde rondreisin dit prachtige land. Vanaf 22 september zullen wij je regelmatig op de hoogte houden van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanafdan zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwij ons bevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie overons en de reis diewij gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Wezien je graag terug opons reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je metons meereist!
Tamara, Tiny en Marco
Ik reis weer graag met jullie mee en ben benieuwd naar jullie verhalen xxx
Vast een hele fijne reis gewenst en wij verheugen ons alvast om de foto's ervan te zien
Tjonge!!! Je kan natuurlijk bijna niet wachten!! Ik wens jullie een goede vakantie toe. Maar het ziet er weer spectaculair uit!!!
We volgen jullie op de voet!! Veel plezier.
Groeten van het hele team
geweldig om jullie zo te kunnen volgen!
het belooft een super vakantie te worden!
Yeahhhh!!!
Laat maar komen die vakantie.
Ook wij zitten er weer klaar voor om virtueel met jullie "mee te reizen".
Wij wensen jullie alvast héél véél vakantieplezier toe!
Groetjes van Sssaundra en Thhhhieo
Goede reis en geniet ervan!
wij wensen jullie een hele fijne vacantie ,een hele goede reis .Geniet ervan .Wij zien uit naar de verhalen.Froetjes
Veel plezier met de Harlem Gospel Tour en natuurlijk de rest van de reis
Dat wordt weer MEEgenieten. XQ
Een hele fijne vakantie gewenst en geniet er van met z'n 3tjes.
23 September een speciale dag vandaag.
Vandaag geen bloemen maar deze houd je te goed !!!
heel veel lieve groetjes van ons XX