USA 2012 rondreis Tamara, Tiny & Marco

Las Vegas

Ook hier in het Fairfield Hotel is het ontbijt gratis, dus de verwachtingen zijn niet te hoog gespannen. Maar het is altijd nog beter dan in ons Heartbreak Hotel een paar dagen geleden in Memphis. We checken uit en rijden naar het vliegveld, nog geen 10 minuten rijden.   De huurauto is zo ingeleverd en dan is het even kijken waar we moeten zijn voor het inchecken. Gelukkig hebben we geen discussie meer bij het inchecken wat betreft betalen voor de bagage. In Washington heeft een van de leidinggevende dames daar een extra opmerking bij onze boeking gezet. Wel is het koffer van Tiny te zwaar en moeten zijn schoenen eruit om mee te worden genomen als handbagage. Heel raar eigenlijk want er is niks extra's bij gekomen tijdens de vakantie en tot nu toe hebben we geen problemen gehad met het gewicht van de koffers. Maar goed, het zal allemaal wel. We zijn ruim op tijd dus we hebben nog wel even tijd voor Starbucksje en dan is het door de douane. Wederom is het een uitgebreide check: schoenen uit, riemen af, alles in de bakken, body scan de hele reutemeut. Je krijgt nog net geen stempel moet goedgekeurd op je voorhoofd ;-).   Bij de gate blijkt dat we een gatewijziging hebben. We moeten nog een stukje verder. En ipv. 1120 vertrekken we om 1140 uur. Ook vandaag hebben we pre-boarden. VInden wij helemaal niet erg. Na ons komt een mevrouw die een rescue dog bij zich heeft, geen grappig poedeltje dat getraind is op het ontdekken van hartfalen. Aangezien het hondje aan het werk is, mag deze niet geaaid worden. De hoofdstewardes van het vliegtuig heeft er echt zin in en voert een ware comedy op om iedereen snel in zijn/haar stoel te krijgen en brengt op een hele ludieke wijze haar boodschap over. Fantastisch, hebben we nog nooit meegemaakt. Blijkbaar kijkt iedereen nog al serieus en bezwaard waarop ze omroept dat we naar Las Vegas gaan, deze blik moeten we hebben wanneer we van Las Vegas af komen en als ons geld  hebben verloren. En ook had ze zgn. een rol geld gevonden: een aantal biljeten van $100 bijelkaar gehouden door een elastiekje. Graag wilde ze weten wie de eigenaar was, dan kon ze het elastiekje teruggeven........ De vlucht naar Las Vegas duurt ca. 3.5 uur en we hebben 3 uur tijdsverschil. Dus straks 9 uur met Europa.   We komen redelijk op tijd in Las Vegas aan. De bagage is ook snel van de band en dan hup naar de shuttle voor de huurauto. 45 na aankomst zijn we ready to hit the city. Het weer is goed, maar er hangen wolken in de lucht. Bij het hotel duurt het even met inchecken en als we dan eindelijk naar onze kamer kunnen, duurt het ook even voor we die bereikt hebben. De gang is zo lang dat je geen eind ziet. En dan zitten we ook nog es bijna op het einde. Het is van af de centrale liften toch gauw 5 minuten lopen.   De spullen worden op de kamer gezet en dan is het auto ophalen en naar de Strip. Laat het nou toch gewoon regenen.....zit je midden in de woestijn, waar bijna nooit een druppel  valt en wij hebben gewoon regen. We rijden naar het Venetian en kijken daar rond. Voor ons is het nu de vierde keer dat we hier zijn, maar voor Tiny is het de eerste keer. Las Vegas moet je meemaken, het is niet uit te leggen. Na het Venetian gaan we naar het Ceasars Palace en eten uiteindelijk wat bij Planet Hollywood. Inmiddels is het donker en komt neonverlichting veel beter tot zijn recht. En terwijl het regent, lopen wij terug naar het Ceasars om de auto op te halen om terug te gaan naar het hotel. Morgen gaan we vliegen...naar en over de Grand Canyon.

Desiree

Hilarisch zo'n stewardess! Ik wil het elastiekje terug geven :-))

Wat een topreis hebben jullie! GENIET!!

liefs,
Desiree